FOTOGRAFERING BRÖLLOP

fantastiska bröllop

Ett bröllop planeras oftast med stor omsorg. Både små och stora beslut behöver fattas inför bröllopet exempelvis klädsel, ringarna, platsen, maten och såklart bröllopsfotograferingen. Ett bröllop kan vara litet, stort, utomhus, borgerligt, i kyrkan eller bröllop i dagarna tre. Utifrån ert bröllop anpassas fotograferingen.

Jag passar som er bröllopsfotograf om ni tycker om bilder med vackert ljus och känslor. På mina bröllopsfotograferingar blir det många kramar och pussar. Jag tycker om både detaljer och miljöbilder för att skapa en helhetskänsla.

Hos mig kan ni välja mellan fyra olika paket för bröllopsfotografering. Det minsta paketet passar för porträttfotografering och om ni väljer det största bröllopspaketet så kommer jag att vara med er hela dagen från förberedelser till början av middagen.

INFORMATION BRÖLLOP

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Kontakta mig genom att skicka en bokningsförfrågan eller ring mig.

BOKNING
I samband med bokningen skickas en faktura på 50% av priset för det bröllopspaket ni valt. Betald faktura säkerställer ert datum för fotograferingen av bröllopet.

BRÖLLOPSMÖTE
Innan bröllopet träffas vi så att jag får höra era tankar inför den stora dagen. Tillsammans planerar er fotografering inför bröllopsdagen.

AVTAL
Vid bröllopsmötet skriver vi avtal så att ni känner er trygga med upplägg fotografering, bokning mm.

PERSONLIG BILDVISNING
Någon vecka efter bröllopet träffas vi för visning och urval av bilder/produkter. Under den bildvisningen kommer ni att få se era bilder samt att jag kommer att visa prover på produkter som ni kan köpa.

WEBBGALLERI
Som alternativ till personlig bildvisning kan ni få tillgång till ett privat webbgalleri för att i lugn och ro titta på era bilder.

DIGITALA BILDER
Era utvalda bilder levereras högupplösta och fullt redigerade till er. Bilderna är 5616 px breda på längsta sidan och levereras i JPG. Upplösning 300 px.

ANVÄNDNINGSRÄTT DIGITALA BILDER
Jag förbehåller mig rätten att visa era bilder på min hemsida och i annan marknadsföring om inte annat är överenskommet. Ni har fri användningsrätt för privat bruk, ni får framkalla och publicera obegränsat. Vid publicering ska Fotograf Victoria Davidsson alltid anges. Det inte tillåtet att ändra bilderna utan min tillåtelse.

PRODUKTER
Förutom digitala bilder finns det möjlighet att köpa produkter som album, bildboxar, fineart printar mm.

LEVERANS BILDER/PRODUKTER
Era digitala bilder levereras på ett vackert USB-minne. Övriga produkter levereras på annat sätt.

HUR SKA VI PLANERA BRÖLLOPSDAGEN?
Ni ska planera dagen precis som ni vill ha den. Fundera på om ni har någon favoritplats för fotograferingen. Bästa ljuset är under de första och sista timmarna av dagen. En bra plats för fotografering har en jämn skugga och en vacker bakgrund. Vid fotografering under vintern är det viktigt att välja en tid innan solen går ned.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR PÅ BRÖLLOPSDAGEN?
Vid vårt bröllopsmöte bestämmer vi en plan B, inomhus där vi kan vara om det skulle regna. Det går även bra att fotografera i lätt regn med er under ett paraply. Ofta är ljuset efter regn väldigt fint så det behöver inte vara någon nackdel.

FÅR VI SE ALLA BILDER FRÅN FOTOGRAFERINGEN?
Efter fotograferingen går jag igenom bilderna och rensar bort bilder som inte uppfyller rätt kvalitet exempelvis om någon blundar på bilden, dubbletter eller oskarpa bilder.

VAD HAR DU FÖR BILDSTIL?
Min bildstil är enkel, ljus och krispig med inslag av lifestyle. Jag älskar vackra fotomiljöer och har en förkärlek till motljus. Blandar gärna bilder på nära håll för att fånga detaljer med bilder som visar mer av omgivningarna för att skapa en helhetskänsla. Målet är att varje fotografering ska vara en fin upplevelse. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotografering och redigering av bilderna.

RESEERSÄTTNING
Resor upp till totalt 5 mil från Bodens centrum ingår i respektive bröllopspaket. Därefter tillkommer reseersättning med 45 kr/mil. För längre resor kan biljettpris och eventuell kostnad för logi tillkomma.