INFORMATION BRÖLLOP

BOKNING
I samband med bokningen skickas en faktura på 50% av priset för det bröllopspaket ni valt. Betald faktura säkerställer ert datum för fotograferingen av bröllopet.

AVTAL
Vid bröllopsmötet skriver vi avtal så att ni känner er trygga med upplägg fotografering, bokning mm.

DIGITALA BILDER
Era utvalda bilder levereras högupplösta och fullt redigerade till er. Bilderna är 5616 px breda på längsta sidan och levereras i JPG. Upplösning 300 px.

ANVÄNDNINGSRÄTT DIGITALA BILDER
Jag förbehåller mig rätten att visa era bilder på min hemsida och i annan marknadsföring om inte annat är överenskommet. Ni har fri användningsrätt för privat bruk, ni får framkalla och publicera obegränsat. Vid publicering ska Fotograf Victoria Davidsson alltid anges. Det inte tillåtet att ändra bilderna utan min tillåtelse.

RESEERSÄTTNING
Resor upp till totalt 5 mil från Bodens centrum ingår i respektive bröllopspaket. Därefter tillkommer reseersättning med 45 kr/mil. För längre resor kan biljettpris och eventuell kostnad för logi tillkomma.

HUR SKA VI PLANERA BRÖLLOPSDAGEN?
Ni ska planera dagen precis som ni vill ha den. Fundera på om ni har någon favoritplats för fotograferingen. Bästa ljuset är under de första och sista timmarna av dagen. En bra plats för fotografering har en jämn skugga och en vacker bakgrund. Vid fotografering under vintern är det viktigt att välja en tid innan solen går ned.

BRÖLLOPSMÖTE
Innan bröllopet träffas vi så att jag får höra era tankar inför den stora dagen. Tillsammans planerar er fotografering på bröllopsdagen.

PERSONLIG BILDVISNING
Någon vecka efter bröllopet träffas vi för visning och urval av bilder/produkter. Under den bildvisningen kommer ni att få se era bilder samt att jag kommer att visa prover på produkter som ni kan köpa.

WEBBGALLERI
Som alternativ till personlig bildvisning kan ni få tillgång till ett privat webbgalleri för att i lugn och ro titta på era bilder.

PRODUKTER
Förutom digitala bilder finns det möjlighet att köpa produkter som album, bildboxar, fineart printar mm.

FÅR VI SE ALLA BILDER FRÅN FOTOGRAFERINGEN?
Efter fotograferingen går jag igenom bilderna och rensar bort bilder som inte uppfyller rätt kvalitet exempelvis om någon blundar på bilden, dubbletter eller oskarpa bilder.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR PÅ BRÖLLOPSDAGEN?
Vid vårt bröllopsmöte bestämmer vi en plan B, inomhus där vi kan vara om det skulle regna. Det går även bra att fotografera i lätt regn med er under ett paraply. Ofta är ljuset efter regn väldigt fint så det behöver inte vara någon nackdel.

VAD HAR DU FÖR BILDSTIL?
Min bildstil är enkel, ljus och krispig med inslag av lifestyle. Jag älskar vackra fotomiljöer och har en förkärlek till motljus. Blandar gärna bilder på nära håll för att fånga detaljer med bilder som visar mer av omgivningarna för att skapa en helhetskänsla. Målet är att varje fotografering ska vara en fin upplevelse. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotografering och redigering av bilderna.